Qui som?

Logotipo

El Centre Clot de la Mel és un centre multidisciplinar de caràcter privat que neix amb l’objectiu d’oferir un servei integral a la persona, proporcionant benestar físic i psicològic, atenent i estudiant cada cas en particular. Sempre amb un tracte proper i amb un caire familiar.

Som un equip de professionals dedicats i qualificats en la nostra labor. Ens comprometem a atendre les necessitats dels nostres clients amb absoluta professionalitat i dedicació. 

El gabinet està format per: logopedes, psicòlegs, fisioterapeutes, osteopates, mestres i vetlladores.

Intentem donar totes les facilitats possibles, es per això que oferim un horari totalment flexible.

El nostre centre està totalment adaptat per a què les persones amb disminució física o psíquica tinguin un fàcil accés i complim amb  la normativa vigent en concepte de seguretat i higiene en el treball.

pancarta clot acoplada

Per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques, tramitem beques d’Educació i disposem de convenis amb fundacions privades, entre d’altres la Fundació CaixaProinfancia “La Caixa” per tal de cobrir totalment els serveis que necessitin.

També col·laborem amb l’Institut Català de l’Adopció (ICA).

Realitzem descomptes presentant el carnet de Familia nombrosa o Familia monoparental i formen part dels centres col.laboradors amb la Targeta Rosa.

familia-nombrosa-2
familia-monoparental
targetarosa-establadherit

Inscrit en el Registre de Centres Sanitaris

nº E08652782

Dpt. Salut de la Generalitat de Catalunya

Els nostres professionals estan degudament col·legiats

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: